Európai Unió VIGYÁZZ, Magyarországról elindult az új inkvizíció!

Az Európai Unió soros elnökségét betöltő kormányzat olyan alkotmánymódosítást javasol magzatvédelem címen, ahol az abortuszon átesett nő gyilkossá válik. a nők abortuszhoz való emberi jogát, vagyis a teste és gyermeke feletti szabad választás jogát korlátozni vagy eltörölni szeretné. Céljuk kötelező szülési kényszerre bírni jogilag a nőket, ez nem más, mint az állam nemi erőszaka. TILTAKOZZUNK az ellen, hogy az új alkotmányba morális, vallásfilozófiai, etikai, ideológiai nézet alapján kerüljön be az abortusz!

Szinglihordázás után, 2010 augusztusában Orbán Viktor tanácsadója a hajdani miniszterelnök Boross Péter előállt a gyermektelenségi adó ötletével.

Most itt az újabb „középkori szellem” rohama: állítsunk újra máglyákat a szépasszonyoknak! Épül az új HITNYOMOZÁS intézménye, mely alapján a nők társadalmi alávetettségét politikai nyomással erősítik és az évszázadokon át kiharcolt női szabadság jogokat kívánják elvenni!

Követeljük, hogy a női nem érdekében kerüljön bele az új Alkotmányba a nők védelmére az abortusz, mint emberi jog!

Követeljük, hogy kerüljön az új Alkotmányba a „man tax” vagyis a férfiadó, azon férfiakra kivetve, akik bántalmazzák a nőket és a gyermekeket! És a pedofil papokra is!

Követeljük, hogy alkotmányban rögzítésre kerüljön alapvető emberi jogként a krízisben lévő állapotos anyák átmeneti elhelyezésének és életkörülményeinek megteremtése!

Mi tiszteletben tartjuk a vallásos polgárok hitét, ám ezt ne akarják ráerőszakolni a társadalom nagyobb részére! Egy intelligens és önkéntes anyaság programját támogatjuk!

Európai felvilágosult társadalmat akarunk nem középkori Szent Officiumot!

2011. március 8. MTI

A bejegyzés kategóriája: Feminista
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.