Szingli horda

A szinglihordázással kezdődött 2006-ban. Az egykori Orbán-kormány ex-minisztere elszólta magát. Most Orbán Viktor tanácsadója, a hajdani miniszterelnök Boross Péter előállt a gyermektelenségi adó ötletével: fizessenek a gyermeket nem nevelők, hogy a gyermeket nevelőknek nyújtott adókedvezményből eredő költségvetési hiányt ellensúlyoztatni tudja a kormány. Mivel sok nő szeretne gyermeket, de egészségügyi ok miatt nem tud anya lenni, és számos férfi él Magyarországon, aki nemzőképtelen, ezért az új szocialisták már magát a gyermektelenségi adó ötletét is mérhetetlenül ostobának és mélységesen megalázónak tartják. A magánélet szentségébe való beavatkozás, az emberi cselekvés szabadságának olyan mértékű sértése ez, melyet Mi a 21. században elfogadhatatlannak tartunk.

Nyilvánvaló a felháborító párhuzam a neo-rákosista szemlélettel. Orbán és Boross visszatért a  Ratkó-korszak jelmondatához? Asszonynak szülni kötelesség, lánynak dicsőség!”

Ám legyen! Mi pedig azt követeljük, hogy az Orbán-kormány állítsa fel a ius primae noctis (az első éjszaka jogának) intézményét, amellyel az állami vezetők – természetesen csak férfiak! – élhetnek. Követeljük továbbá, hogy Orbán Viktor azonnal rendelje haza Brüsszelből Deutsch Tamást a leendő törvény tartalmi demonstrálására! A fenti intézkedések foganatosításáig pedig a SZINGLI HORDA arra kéri Boross Péter miniszterelnöki tanácsadót, hogy ne csak nyelveljen, lépjen a tettek mezejére, így járuljon maga is hozzá a nemzet felemelkedéséhez!

2010. szeptember 9. MTI

A bejegyzés kategóriája: Feminista
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.